Nu är det klart! Min debutbok Adoption Låta Själen Läka kommer att släppas i Colombia i början av 2018. En tanke som funnits med mig länge men som nu blir verklighet. Jag har hittat ett förlag som ska ge ut boken och jag kommer medverka på Bokmässan i Bogotá i april och få möjligheten att presentera min bok. Jag vet nu kraften i de tankar man tänker. Jag säger ofta till min dotter, “Det blir som du tänker”. 

Som alltid när jag gör något följer jag min intention. Min intention är att lyfta fram den biologiska mammans röst. Hon som har fått leva med skulden och skammen för att hon lämnat bort sitt barn. Det är dags att öppna upp en debatt i Latinamerika och förhoppningsvis arbeta för en bättre situation för kvinnorna i landet. Det finns bara ett sätt att komma ett steg vidare och det är att börja PRATA.