#7 Känslan av “koppling” som barn och om en mors kamp – intervju med Isabell Lindell Warensce

 
 
00:00 / 01:22:52
 
1X
 

Isabell var med på en av de första återresorna i grupp till Colombia 2007. Efter två veckor in på resan fick hon beskedet om att de hittat hennes mamma. Hon var då 18 år. Hon har under sin barndom vänt sig och pratat med sin mamma och på plats i väntan på hotellet såg hon en kvinna och visste direkt att det var hennes mamma. Det var elva år sedan. Isabells mamma hade länge förhoppningen om att Isabell bara skulle vara på barnhemmet medan modern jobbade, men hon tvingades förstå att hon inte skulle kunna behålla sitt barn. Här berättar Isabell om hur modern har kämpar för ett gott liv för sina barn, och den stora utmaning en mamma möter i Colombia där ensamma mammor som saknar en man får lägre respekt av samhället. Detta har tagit modern genom många utmaningar, men också kärlek och framgång.