Hoppas inte någon har missat den nya härliga realityserien Kalle och Britas sex liv. Den handlade ju inte alls om deras SEX liv vilket jag trodde från början…;0) hahaha utan om att följa sina drömmar. De har valt ut sex olika människor som valt ett helt annat liv utanför livets ekorrhjul.  Jag älskar alla frågeställningar som lyfts fram om hur man vill leva och tydligheten om alla invanda mönster vi lever bara för att normen säger att det är “normalt”. Jag har alltid ställt mig dessa frågor och kanske framförallt efter jag fått barn. Det kan inte vara meningen att vi skaffar barn för att sedan förvara dem mestadels av tiden på olika institutioner och när vi ska umgås är vi alla bara trötta och sura….
Jag har valt att kliva av hjulet. Jag har valt ett annat sätt att leva men framförallt en annan sanning om hur man kan leva. Det första man behöver göra är att välja en ny sanning som passar bättre in på mig, min familj och våra värderingar och inte en sanning som andra människor och samhället väljer åt mig. Tro mig det är inte lätt…prova bara att borsta tänderna varje morgon med andra handen än den du brukar, visst känns det ovant och konstigt i alla fall till en början…
Följ gärna med hur jag skapar ett annat sätt att leva…..från stort till smått men hela tiden utifrån en intention om att få mer tid tillsammans som familj och mer livskvalité.