I juni gick flyttlasset till landet. Dock inte så långt avståndsmässigt men långt ifrån vårt gamla liv. Min intention är att skapa ett annat sätt att leva med syfte att få mer tid tillsammans men också att komma närmare naturen och en mindre stressfri vardag. Hjärtat tog oss till en idyllisk plats, snarlik Bullerbyn med ett tjugotal faluröda hus längs vägen där fåren och hästarna går utanför fönstret i hagarna.  Min hjärna har inte riktigt fattat vad som hänt. Hur hamnade jag här? Jag är långt utanför min komfortzon, kastar mig i nya utmaningar varje dag…Men när jag ser på barnen, springa runt i sina stövlar, hjälper sin storasyster med olika hästbestyr så känner jag i mitt hjärta att det är rätt beslut. Vi har skapat oss en oas, här kan jag bara vara, gå 10 m till gårdshuset för att jobba, ta en ridtur under dagen, precis så som jag vill ha det.