Den här veckan har varit rolig, annorlunda och händelserik.  Roliga jobb och spännande projekt! Allt det som finns i vårt liv har vi själva skapat. Jag tror inte på att saker bara händer. Jag tror att jag själv är medskapare. Allt börjar med en tanke, en idé. Exempelvis Steve Jobs, medgrundaren till Apple. Steve visualiserade att alla människor skulle ha en telefon eller teknisk apparat med ett äpple på. Idag är det verklighet. Tankar tillräckligt många gånger blir en tro! Jag har upplevt skillnaden av att tänka negativa tankar om mig själv till att idag tänka positiva, storslagna tankar om mig själv…och WOW vilken skillnad det blev! Det gäller att börja öva, skriva ned, vara uppmärksam på när den inprogrammerade tanken kommer för att välja bort den och ersätta med en ny positiv. Det känns ovant i början….Det sägs att det tar 21 dagar att skapa en ny vana el rutin och det är faktiskt inte en orimlig tid för att få ett helt nytt resultat i livet. Med samma tankar som du alltid tänkt återskapar du ditt liv precis som det redan är. Nya tankar ny tro.