Jag lever just nu min essens. Och vad betyder det? För mig betyder det att jag lever i kontakt med min själ, mina rötter och gör det jag är ämnad att göra. Hur vet man vad man är ämnad att göra kanske du undrar då vilket är en helt befogad fråga. För mig tog det nästan 40 år innan jag kom fram till det. Jag har särskilt haft hjälp av ett system som heter Life Spider System som handlar om att hitta sitt varför.

På söndag lämnar jag Sverige och åker tillbaka till landet jag föddes i, Colombia tillsammans med mina två flickor Olivia och Claudia. Syftet är att komma närmare mina rötter och läsa spanska under en månads tid. Men det finns också ett syfte om att få heala mig själv i min process som adopterad som varit fylld av mycket sorg. Jag behöver få läka med hjälp av en tacksamhetskänsla om att det är tack vare allt det jag gått igenom som gjort mig till den jag är idag.