Jag Carolina

Min story

Min story har precis börjat falla på plats. Små pusselbitar har landat och landar fortfarande. Bitarna har börjat att skapa en bild om hur min första tid i livet såg ut. Tiden innan jag adopterades från Colombia till Sverige, 15 månader av mitt liv som tidigare bara varit ett blankt papper. Länge visste jag inte vem jag var eftersom jag inte visste varifrån jag kom. Känslor av sorg, ensamhet och depressioner har ingen kunnat hjälpa mig att förstå anledningen till. Inte förrän jag tog beslutet om att leta upp min biologiska mamma och då jag fick möjlighet att återuppleva det starka band som en gång funnits mellan oss kunde jag hitta mig själv igen.
Men jag är också övertygad om att jag aldrig hade varit den jag är idag om det inte vore för det jag varit med om, separation, adoption, en ny fantastisk familj i Sverige, min man och mina älskade barn. Finns inget jag vill vara utan idag, jag är så mycket rikare nu när jag har tillgång till båda världarna. Min intention är stark och klar, att inspirera andra att våga lyssna och följa sitt hjärtas röst oavsett vilken väg de går. 

Låta själen läka

Efter två väldigt känslosamma resor tillbaka till Colombia förstod jag att jag behövde bearbeta allt som hänt. Jag började skriva. Inom sex månader var boken klar. Det viktigaste var inte att hitta en ny mamma, jag har en mamma, men däremot att hitta mig själv och vem jag är genom min biologiska mamma för att bli hel. Boken lyfter tre kvinnors perspektiv då båda mina mammor har skrivit ett stycke om hur de har upplevt resan

Din bok stannar kvar inom mig och jag tänker ofta på de starka känslorna och hur det kan vara att lämna ett barn. Tack!

Christina Lundqvist Författare

Efter att ha läst denna bok genom egen, tvivel, sorg, frustration och glädje, har jag blivit stärkt i att själv leta reda på Mina rötter. Carolina lyfter verkligen bilden av de funderingar som snurrar runt hos oss adopterade. Jag tackar hjärtligt för denna lässtund och kommer definitivt ta fram den, den dagen de är min egen tur att genomgå den omvälvande resa.

Daniel Mejia Buhr Adopterad

Din berättelse gjorde mig varm inombords och jag slogs av hur vi ofta försöker hitta orsakerna till vår vilsenhet utanför oss själva men att vi endast kan hitta svaret inom oss. Adopterad eller inte så tror jag det är en process vi alla måste gå igenom. 

Sara Gröndahl

Boka mig

Tack för ditt meddelande.