Förändra

 

Vem är du, egentligen? 

Är du redo att hitta ditt sanna syfte, kliva utanför boxen och välja nya sanningar? Med den här ledarskapsutvecklingen förstår du din potential, vad du vill göra och vilka riktningar du vill ta.  Den hjälper dig att lösa upp fastlåsningar och hitta dina verkliga drivkrafter.  Du får klarhet i vad du ska lägga din tid och energi. Med LifeSpider System skapas en tydlighet och struktur att navigera från genom en ”rakt in i hjärtat” känsla. 

Lifespider system skiljer sig från alla andra coachningsmetoder och erbjuder ett nytt paradigm, en ny sanning. Du har säkert lärt dig att egot (våra drivkrafter) är fel, fult och omoraliskt. Att du är en finare människa om du är ego-befriad. Det här antagandet motarbetar det du längtar efter och hindrar dig från att bidra med dina unika förmågor för att skapa en bättre värld.  Vill du testa att ta fram en ego drivkraft och få en wow upplevelse gratis kontakta mig!

Det här är för Dig som

  • är en sökare 
  • bär på en känsla om att inte fullt ut vara den du vill vara
  • inte känner att du är riktigt sann mot dig själv eller din omgivning
  • har en känsla om att det finns något mer…
  • känner att något håller dig tillbaka
  • vill slå dig fri från alla normer och förväntningar om hur du bör vara

Du får tillgång till din kompass i livet som hjälper dig att ta rätt beslut i den riktning du vill gå.

 Vad är Life Spider System?

Life Spider System är en metod för personlig utveckling. Namnet kommer utifrån modellen som ser ut som en spindel med åtta spindelben (se bild nedan). När vi har hittat essensen, fundamentet i vår identitet, kan vi hämta energi och näring att växa. Drivkrafterna, det du älskar att göra, bidrar till vårt starkaste jag och tillsammans med intentionerna, det själen längtar efter, utgör tillsammans dina livsprojekt. Du slipper all form av frustration för att du gör det du ska och är den vill vara med full kraft!

Carolina är licensierad coach och utbildad direkt under grundaren till Life Spider System Birgitta Granström. Carolina lever idag sin Spindel fullt ut. Innan Carolina själv kom i kontakt med Lifespider system jobbade hon som personalansvarig på ett byggföretag där hon bar på en stark känsla av att ”vara på fel plats”, att vara någon annan och inte sann i sin kommunikation. Privat har hon under hela sitt vuxna liv haft perioder av depressioner.

Idag, efter att fått tillgång till sin Spindel, är Carolina egen företagare och en tydligare ledare som leder utifrån hennes värderingar och inte utifrån andras behov och förväntningar. Hon har skapat en ny sanning bortom alla normer, strukturer och värderingar om hur det är att driva företag. Hon drivs av glädje och passion i allt hon gör och har klivit ur boxen, vågat möta sina rädslor. Idag vet hon vem hon är och hennes ”mission” i livet. Depressionerna är borta. Själv är Carolina övertygad om att depressioner bland annat uppkommer när vi inte fullt ut agerar efter vad vi egentligen vill och är ämnade att göra.

Är du nyfiken och vill veta mer, ladda ner gratis Ego e-bok och läs om hur du blir en kraftfullare person när du vågar omfamna, expandera och uttrycka ditt ego! 

 

Spindel processen

Vi samarbetar individuellt eller i grupp.

Du får tillgång till:

  • Din Livsspindel
  • LifeSpider Galaxy- ett inspirationsforum för de som är på väg att ta fram sin spindel.
  • Självcoachningsprogram online (för halva priset 3600 kr) som du har tillgång till hela livet

 Processen omfattar en period över 6-8 månader med 12 träffar à 1,5 timmar

Pris: Individuell coachning 21 000 kr/ex moms
        Gruppcoachning 14 900 ex/moms (med möjlighet till delbetalning).